##

JOIN US
FOR OUR 2022
SEPTEMBER RETREAT

THE VOLTAIC WITCHCRAFT METHOD & MYSTERY COVEN4 DAY RETREAT SEPTEMBER 2022

JOIN US SEPTEMBER 8th, 9th, 10th and 11th FOR 4 FULL DAYS OF WITCHCRAFT, MAGICK AND LECTURES ON THE VOLTAIC WITCHCRAFT METHOD.

Download Event Flyer #

This event will be held in St. Anthony Idaho located 20 miles from the rim of the Island Park Henry Fork volcanic caldera and south west of Yellowstone Park. This is a powerful energy center drawing close to the source of the snake river, powerful underground volcanic activity and on the edge of a great white sand desert.

Held in a private 8,000 square foot lodge located on 100 acres we are welcoming 40 guests to our event. We cover all the meals and supplies needed while you are here! The lodge has its own private canoe mini lake, full tennis/basketball court and a large outside recreation area to explore during breaks. We will cook many meals inside, barbeque outside and keep a fire pit burning until 11PM.

SO MUCH NATURAL ENERGY, YOU’LL BE SATURATED WHEN YOU LEAVE! VISITING THE ST. ANTHONY WHITE SAND desert

As part of our adventure we will be taking a ½ mile hike into the white sand desert that is just outside of St. Anthony. This desert spills across the Snake River Plain in a wide arc and formed 10,000 years ago at the end of the last ice age when the Earth’s climate shifted. The desert formed up against the extinct volcanic juniper buttes. The area consists of 10,600 acres of clear, shifting, white quartz sand with dunes up to 400 feet high. Please see the syllabus and agenda below for more information.

#
#
#
#
#

RIVER MAGICK AND CONNECTING WITH THE ELEMENT OF WATER AT MESA FALLS

We will all be jumping into a bus together and head deep into the Caribou-Targhee national forest to visit Mesa Falls and Big Springs, the source of the Snake River.

Upper Mesa Falls is a thunderous curtain of water as tall as a 10-story building. This pours over remnants of an ancient volcanic super-eruption that spewed ash over much of the current US. A mile south, Lower Mesa Falls repeats the performance; the river continually chiseling away at the solidified ash and lava. Some layers are more than a million years old.

#
#
#
#
#

BIG SPRINGS IDAHO, THE SOURCE OF THE SNAKE RIVER

A 30-minute drive from Mesa Falls is the very source of the Snake River in Big Springs Idaho. Situated in the middle of the Island Park Caldera there is a tremendous natural energy experienced here. We will be visiting here for part of the morning. For more information on these activities please see the Syllabus and Agenda below.

#

SYLLABUS AND AGENDA FOR THE VOLTAIC WITCHCRAFT RETREAT White Times Are Meals, Lectures And Demonstrations | Green Times Are Participant Group Work

  • 12:00PM

    Check inand getting settled. (There will be light snacks available)

  • 4:00PM 1 hour

    Orientation(meet the trainers)

  • 5:00PM 1 hour

    Introduction to the VOLTAIC WITCHCRAFT Method

  • 600PM 3 hour

    Meet and Greet Social / Dinner, Refreshments and Drinks

  • 7:00AM 1 hour

    Opening Breakfast

  • 8:00AM 1 hour

    Witchcraft and the Voltaic methods of spell creation and casting. In this class we will define the specialization of the Voltaic Witchcraft method. Voltaic Witchcraft is a technology built on the Italian witchcraft and the ancient Greco/Roman ethic. We use Kundalini/Tantric Yoga, Tarot, planetary, astrological,and spell crafting methods within deep principles of Goddess based Witchcraft. Methods are easily adapted to the Celtic and more Gardnerian Wicca practices.

  • 9:00AM 1 hour

    The synthesis of the VOLTAIC WITCHCRAFT method and the current breakthroughs in biophysics and consciousness theory. (Consciousness as fundamental. Conscious Agents and Animism in Witchcraft.)

  • 10:00AM 1 hour

    Voltaic Energy Access. The Voltaic method uncovers direct access to your personal power and subtle energies. During this class we will discuss the Astral Light, Potonic Energy, Lunar Currents and how all of these are related. In further classes during this event we will help you completely experience them!!

  • 11:00AM 1 hour

    Voltaic Witchcraft map of consciousness in Transpersonal Psychology and the three fold Hekate. Built on the framework of Carl Jung and furthered by the Italian Psychologist/MD Roberto Assagioli this map of consciousness is a secret talisman of power. We will teach you to work with the Goddess Hekate and the Transpersonal Egg within this framework to unlock the Voltaic power of spellcrafting.

  • 12:00PM 2 hour

    Break for Lunch and open discussions

  • 2:00PM 1 hour

    Activating the “Secret Consciousness of the Witch” The Transpersonal Egg, Hekate, and the Universal Mind of Nature. (Discussion in Neo- Hermeticism, Egyptian magick and its relations to the mind of the Voltaic Witch.)

  • 3:00PM 1 hour

    The 5 elements, four suits of the Tarot and their relations to the witch’s casting chamber as talisman to the ultimate.

  • 4:00PM 1 hour

    The 7 Planets and 12 signs of the zodiac as the structure of the universe in the casting chamber. (There are several ways to furnish and utilize a magick chamber, we will be learning this specific to the purpose of the program)

  • 5:00PM 2 hour

    Break for Dinner and open discussions

  • 7:00PM 1 hour

    Powerful fundamental meditation practice with the 1/0 method and guided meditation on the planetary energies. (Including their related Tarot card and the source of their true occult force.) This method of meditation sets up the chamber for spell casting as well as a great daily practice.

  • 8:00PM 1 hour

    Guided meditations on the 12 signs of the Zodiac as blueprints to materialization both within the psyche and the conjunctive material world. (Including their related Tarot card and the source of their true occult force.)

  • 7:00AM 1 hour

    Opening Breakfast

  • 8:00AM 2 hour

    Connection in the Desert: The geo-magnetic field and the tantric current connection to libido in nature. (We will leave and come back together for the Saint Anthony white sand desert.)

  • 10:00AM 1 hour

    Understanding the scientific basis for the Body of Light and what quantum physics tells us about its nature. Discussing how the Body of Light works with the Astral Light and why this is so important in witchcraft for spell casting.

  • 11:00AM 1 hour

    Seeing the energy of nature, photosynthesis, and the human aura. During this exercise we will discuss imensional resonance and the basis for the astral landscape. (extremely high success rate with most students)

  • 12:00PM 1 hour

    Break for Lunch and open discussions

  • 2:00PM 1 hour

    The 7 principles of Hermetics, the 7 principles of Biocentrism, the 7 planetary powers and how they intersect as a guide for casting in Witchcraft. Connecting the mind/objective reality and discussions on the Jung/Pauli conjecture. (where physics meets psychology)

  • 3:00PM 1 hour

    The magnifying increase of force through the 4th dimensional space and the quantum geometry of being. Up to this point we have built up to this discussion. Witchcraft casting uses 4th dimensional facts of reality as the basis for real results. Understanding this will be a BIG AHA moment for most witches.

  • 4:00PM 1 hour

    Experiencing dimensionality in Astral Vision and the foundation for manifestation (The blueprint for materializing realities) Answering the question how exactly do we connect our fantasy minds to amplify our imagination and why do so? We will discuss the use of fairies, nymphs, satyrs, gods, goddesses and spirits as power centers within the Astral of the spell caster.

  • 5:00PM 2 hour

    Break for Dinner and open discussions

  • 7:00PM 1 hour

    Voltaic Witchcraft and Ritual enhancements. This class we will all together perform a Voltaic Banishing Ritual. This is one that I use almost daily and will give you the basis on how to create Voltaic spells and rituals.

  • 8:00PM 1 hour

    A discussion of different more complex spell and ritual set ups. Why would you make it more extensive and when should you keep it simple. There will be a full discussion on ritual tools and how to enhance them and empower them through the Voltaic method.

  • 6:00AM 1 hour

    “Breakfast on the Bus” Will be leaving early this day! We will be visiting Mesa Falls and then the very source of the Snake River “Big Springs” which is found within the Henry Fork and Island Park Calderas.

  • 7:00AM 1 hour

    Connecting with the snake river energies at Mesa Falls. (with a full discussion of the importance of connecting with and empowering from the 4 elements in nature.)

  • 8:30AM 1 hour

    Short hike to the big Springs, very source of the snake river. This will be open time to connect with each other and have a leisurely experience. (Then travel back to the lodge)

  • 11:00AM 1 hour

    Charging of sigils and talismans with planetary energies and the casting of basic spells of materialization. How to understand the relationship between the subjective resonance of stones, herbs, teas, and other empowered instruments.

  • 12:00PM 2 hour

    Breakfor Lunch and open discussions

  • 2:00PM 1 hour

    Voltaic Witchcraft and Kundalini Serpent energy. The methods and practices of Kundalini, especially the Tantric method, is a powerful companion to the Voltaic Witch. Working with the Goddess Shakti and the Kundalini practices will give you the scepter of power for spell casting.

  • 3:00PM 1 hour

    The magnetic current, tantra, sexual magick in witchcraft and the importance of the liberation of libido on all dimensions. We will discuss Carl Jung’s definition of Libido and how this is different than what most of us associate it with. We will then redefine the powerful tantric current as a natural transcendent factor within the power center of the Voltaic Witch.

  • 4:00PM 1 hour

    Tantric Meditations and mind/body Kundalini connectivity in ritual work. Freeing the mind of the shame self-perspective and embracing the ecstatic and ecstasy of our natures.

  • 5:00PM 2 hour

    Break for Dinner and open discussions

  • 7:00PM 1 hour

    Statistics in Astrology, supernatural phenomena, Magick and the overwhelming amount of emerging scientific proof for the practice of witchcraft.

  • 8:00PM 1 hour

    Closing Ceremony and group ritual.

Open Invitation for Camping one night in Yellowstone with a Tour of the South Western Park. (must RSVP, leaving 9:00AM activities first day until 5:00PM then next day until 2:00PM then travel back to Saint Anthony.)

THE THREE PEAKS LODGE AND RETREAT PRICING YOU HAVE GOT TO JOIN US! WE HAVE ROOM FOR 40 GUESTS AND EXPECT TO SELL OUT EARLY!

Please contact Beto Paredes at 208.757.7602 or events@voltaicwitch.com for further information and bookings.

##

The following are available. Book soon as we expect to fill this retreat very quickly.

$1,497 MASTER PRIVATE ROOM WITH SEMI-PRIVATE BATH-

1 AVAILABLE (IF COUPLE $697 FOR SECOND)

$1,197 FOR PRIVATE ROOM QUEEN BED -

8 AVAILABLE (IF COUPLE $697 FOR SECOND)

$997 SHARED ROOM QUEEN BED -

3 AVAILABLE (IF COUPLE $697 FOR SECOND)

$797 FOR THE BUNK ROOM -

16 AVAILABLE

All costs include lodging, meals, snacks, event-based travel and materials for the retreat. You will need to cover getting to the retreat and the cost of traveling back home (we can help figure out these costs for you).

If you are coming on the optional Yellowstone Park camping and scenic tour on the last 2 days an additional $75 fee is required. (This goes 100% into the cost of the park, food, camp site, camp supplies and travel. This will be worth it!)

Please contact Beto Paredes at 208.757.7602 or events@voltaicwitch.com for further information and bookings.

arrow_drop_up

(School in development for over a decade. A new paradigm in light of the age of Horus, the Crowned and Conquering Child.)

Copyright © 2022 Voltaic Witchcraft